Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бюджетний підсумок Волині 2023-го року – 16,8 мільярда гривень сплачених податків 

опубліковано 02 січня 2024 о 11:35

За підсумками 2023 року вклад платників податків Волині склав 16,8 мільярда гривень податкових платежів, які надійшли до бюджетів усіх рівнів.

Це на 2,1 мільярда гривень більше, ніж у 2022 році. Позитивну динаміку податкових надходжень зафіксовано до держбюджету та місцевих бюджетів в області. 

«Результат нашої спільної з платниками податків роботи – гідний: майже 17 мільярдів гривень сплачених волинянами податків, які поповнили місцеві та державний бюджети. До фактичних надходжень минулого року отримали плюс 14,7 відсотка. Безумовно, що обставини воєнного часу створюють чимало труднощів для бізнес-середовища. Втім, позитив у податкових надходженнях переконує, що сумлінні платники податків - надійна опора держави та органів місцевого самоврядування у питанні забезпечення фінансової стабільності», - коментує в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Посадовець підкреслив, що партнерство та конструктивний діалог із представниками реального сектору економіки дозволяють працювати задля фінансової безпеки держави.

«Завдяки відповідальній громадянській позиції та патріотизму кожного платника податків країна отримує кошти для фінансування заходів безпеки та оборони, соціальних виплат», - наголошує Сергій Лисеюк. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області