Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині - перший бюджетний позитив: у січні сплачено понад 1,3 мільярда гривень податків

опубліковано 08 лютого 2024 о 08:39

У січні 2024 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 1 мільярд 332 мільйони гривень податкових платежів, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області.  

Це на 12 відсотків більше, ніж у січні 2023 року. 

Цей ріст податкових надходжень переконує, що представники волинського бізнесу – серед надійних партнерів держави та органів місцевої влади в питанні наповнення бюджетів усіх рівнів, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.   

«Проти фактичних надходжень січня минулого року в області сплачено на 143 мільйони гривень податкових платежів більше. Безумовно, що саме завдяки сумлінню наших платників податків зафіксовано перший важливий позитив у новому фінансовому році», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.  

Посадовець підкреслив, що якісні адміністрування та супровід представників реального сектору економіки з боку ДПС, вдосконалення електронних сервісів і можливість виконувати податкові зобов’язання дистанційно дозволяють бізнесу більш ефективно адаптувати господарську діяльність до обставин воєнного періоду.  

Довідково: із загальної суми залучених податкових платежів у січні поточного року в області 611,5 мільйона гривень податків надійшло до місцевих бюджетів. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбникові. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області