Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині початок року демонструє позитивну динаміку податкових надходжень

опубліковано 06 березня 2024 о 08:36

У січні-лютому 2024 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 2 мільярди 936 мільйонів гривень податкових платежів, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області. Це на 15,7 відсотка більше, ніж у січні-лютому 2023 року. 

«Платники податків Волині спрямували до бюджетів на 399 мільйонів гривень податкових надходжень більше. Ця позитивна динаміка податкових надходжень - переконливий аргумент на користь відновлення ділової активності, втілення нових бізнес-ініціатив і створення робочих місць. А це означає, що Волинь має надійний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що саме сумління та відповідальність представників реального сектору економіки дозволять прогнозувати стабільні податкові надходження в подальшому. 

Тим часом, якісні адміністрування та супровід представників реального сектору економіки з боку ДПС, вдосконалення електронних сервісів і можливість виконувати податкові зобов’язання дистанційно дозволяють бізнесу більш ефективно адаптувати господарську діяльність до обставин воєнного періоду.  

Довідково: із загальної суми залучених податкових платежів в області 1 мільярд 369 мільйонів гривень податків надійшло до місцевих бюджетів. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад  у період протидії загарбникові. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області