Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові надходження громад Волині сягають 4 мільярдів гривень

опубліковано 06 листопада 2020 о 08:08

За підсумками десяти місяців 2020 року на Волині до місцевих бюджетів сплачено 3 мільярди 989 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Таким чином, волинські платники податків до місцевих бюджетів спрямували на 5,7 відсотка податків більше проти аналогічного періоду торік.

«Головний податковий акцент нинішнього складного періоду – всупереч коронакризі податкові надходження загалом та, зокрема громад Волині, зростають. А це свідчить про відповідальність бізнесу, якісний податковий супровід платників з боку ДПС та належний діалог податкової служби з представниками підприємництва», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.   

Як наголосила очільниця волинських податківців, обов’язок кожного керівника громади, який дбає про фінансову стабільність, – забезпечити сприятливі умови для діяльності легального бізнесу.

«Представники бізнесу демонструють своє бажання працювати у правовому полі і сплачувати податки, незважаючи на надскладні умови через пандемію COVID-19. Така позиція заслуговує на підтримку, оскільки саме ті бізнес-проекти, у яких легальні наймані працівники та належно оформлені земельні відносини, найбільш вагомо впливають на рівень добробуту громади», - підсумувала Світлана Савчук.  

 Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області