Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині зберігається позитивна динаміка податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів

опубліковано 03 грудня 2020 о 08:30

Протягом одинадцяти місяців 2020 року платники податків Волині спрямували до бюджетів усіх рівнів 8 мільярдів 471 мільйон гривень податкових платежів.

Сума сплачених в області податків на 11,6 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

«Очевидно, що більш якісне адміністрування податків та своєчасне реагування на ризики фахівцями податкової служби своїм наслідком мають адекватні показники сплати податків. Важливо, що наша робота сприяє більш чесним конкурентним умовам у середовищі представників підприємництва. Тому ми і надалі працюватимемо над тим, щоб захистити легальний бізнес від непорядної конкуренції з боку тіньового», – наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинські області Світлана Савчук.  

Очільниця волинських податківців підкреслила, що за ростом податкових надходжень – відповідальна позиція волинського бізнесу.  

«Більшість наших платників, працюючи у надскладних економічних умовах, своєчасно виконують свої зобов’язання перед бюджетами. А дистанційна взаємодія представників підприємництва з фахівцями ДПС лише сприяє взаємній довірі та повазі. Нагадаю, що Електронний кабінет податкової працює цілодобово», - підсумувала Світлана Савчук.

Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області