Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Волині спрямували до держбюджету майже на 30 відсотків більше податкових платежів

опубліковано 17 травня 2021 о 08:31

За підсумками січня-квітня 2021 року до загального фонду держбюджету на Волині сплачено 1 мільярд 731 мільйон гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Таким чином, волинські платники податків спрямували до державної скарбниці на 29,4 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Серед чинників, що сприяють росту надходжень, у податковій службі краю відзначають своєчасну протидію з боку ДПС спробам окремих господарюючих суб’єктів  мінімізувати податкові платежі.

«Зусилля фахівців податкового адміністрування спрямовані на своєчасне виявлення бюджетних ризиків з тим, щоб легальний бізнес мав кращі конкурентні умови для роботи. Шляхом боротьби з нелегальним сектором економіки податкова служба  створює комфортне середовище для сумлінного бізнесу. Результат – ріст податкових надходжень», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців повідомила, що за підсумками чотирьох місяців поточного року до держбюджету в області сплачено на 393,7 мільйона гривень податків більше.

«Тож є підстави прогнозувати, що всупереч світовій пандемії та карантинним обмеженням бюджет отримуватиме передбачені законом платежі ритмічно і своєчасно. Як відомо, саме легальний бізнес - надійний партнер держави», - підсумувала Світлана Савчук.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області