Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий внесок Волині до бюджетів – майже 4 мільярди гривень

опубліковано 03 травня 2022 о 11:47

Упродовж січня-квітня 2022 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 3 мільярди 869 мільйонів гривень податків. Сума сплачених податків в області на 12,4 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

Із загальної суми сплачених податків в області до загального фонду державного бюджету зібрано понад 1,7 мільярда гривень, а місцеві бюджети отримали понад 2,1 мільярда гривень податкових платежів.

 Загалом волинські платники податків перерахували до бюджетів  на 426 мільйонів гривень податкових платежів більше, ніж у січні-квітні торік.  Тобто, господарюючі суб’єкти Волині у надскладний час воєнного періоду докладають максимум зусиль для збереження підприємницьких проєктів, бізнес-ініціатив і робочих місць, - зазначають у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Чесна і своєчасна  сплата податків - це .реальний фінансовий внесок для організації ефективної протидії військовій агресії з боку рф. Тож у Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність представникам бізнесу, які дбають про захист держави та фінансування національного війська.

В умовах воєнного стану сплата податків – це вияв справжнього патріотизму, відданості та любові до своє країни. 

Перемога буде за нами!

Слава Україні!

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області