Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині до держбюджету сплачено понад 1,7 мільярда гривень податків

опубліковано 10 травня 2022 о 08:11

Упродовж січня-квітня 2022 року господарюючі суб’єкти Волині перерахували до держбюджету 1 мільярд 725 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених в області податків у звітному періоді на 92 мільйони гривень перевищує минулорічні показники за аналогічний період.

Таким чином, наразі ріст показників сплати податків до держбюджету в області складає плюс 5,6 відсотка до фактичних надходжень у січні-квітні торік.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області відзначають високий рівень соціальної відповідальності волинського бізнесу, представники якого в умовах воєнного стану виконують свої податкові зобов’язання своєчасно та у повному обсязі.

Фінансовий фундамент ефективної протидії ворогу в умовах військової агресії рф – податкові надходження, що використовуються державою для фінансування оборонних заходів і національного війська.  Тому внесок кожного платника податків у перемогу над загарбниками важливий, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів та строки подання звітності і сплати податків можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX».

 

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області