Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині зберігається стала тенденція росту податкових надходжень

опубліковано 01 серпня 2022 о 16:02

Упродовж січня-липня 2022 року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплачено 7,5 млрд грн податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених податків в області на 22,7 відсотка перевищує аналогічні надходження торік. Зокрема, платники податків Волині перерахували до бюджетів усіх рівнів на 1,4 млрд грн платежів більше.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області запевняють, що навіть в умовах воєнного стану переважно місцевий бізнес зберігає ділову активність і дотримується вимог закону.

«Попри труднощі воєнного часу представники підприємництва успішно адаптуються до нових умов здійснення діяльності, сумлінно виконуючи податкові зобов’язання. Відтак, бюджети всіх рівнів наповнюються ритмічно і стабільно», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що зі свого боку податкова служба залишається надійним партнером соціально відповідального бізнесу.

Саме діяльність легального бізнесу – міцний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та висловлюють щиру вдячність платникам, які сплатою податків дбають про фінансовий захист держави у боротьбі із загарбником.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області