Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зв'язок із платниками податків – через комунікаційну податкову платформу

опубліковано 03 січня 2024 о 13:29

Тематичні «гарячі» лінії та комунікаційна податкова платформа залишаються ефективними майданчиками для обміну думками щодо вирішення актуальних питань між Головним управлінням ДПС у Волинській області та господарюючими суб’єктами області.

Щоденно до спеціалістів податкової служби в області телефонують громадяни та представники бізнесу із запитаннями та пропозиціями з найрізноманітніших питань податкової сфери.

Отримана інформація від платників податків опрацьовується оперативно, відтак громадяни чи представники підприємництва отримують усну консультаційну допомогу або ж рекомендації яким чином краще вирішити проблемне питання.

У випадку, якщо підняте питання потребує ґрунтовного аналізу, краще адресувати письмове звернення до органів ДПС, яке повинно бути оформлене відповідно до вимог діловодства.

Адреса електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Волинській області vl.ikc@tax.gov.ua. Комунікація з піднятих у зверненні питань може відбуватися у форматі онлайн, офлайн чи офіційного листування.