Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Квітневий внесок платників податків Волині до бюджетів – майже 600 мільйонів гривень

опубліковано 04 травня 2020 о 14:31

За підсумками квітня 2020 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 593,8 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють територіальні органи ДПС у Волинській області.

Сума податків, що надійшла до бюджетів у квітні, – дещо менша  минулорічних надходжень за аналогічний період.

Зокрема, в області до загального фонду держбюджету сплачено 275,6 мільйона гривень податків, а до бюджетів місцевих громад надійшло 318,2 мільйона гривень податкових платежів.

 «Враховуючи вкрай складні умови, в яких доводиться працювати представникам бізнесу в зв’язку з пандемією коронавірусу, отриманий результат – цілком очікуваний, що свідчить про соціально відповідальну позицію волинського бізнесу», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Посадовець запевнив, що фахівці ДПС у Волинській області теж на належному рівні виконують свої функції з адміністрування податкових платежів та вживають всіх заходів задля протидії потенційним податковим ризикам.  

 «Незважаючи на обмеження, що запроваджені в Україні, ми забезпечуємо якісний податковий супровід наших платників, своєчасне опрацювання звітної інформації з тим, щоб запобігти спробам мінімізації. Наше спільне завдання із сумлінним бізнесом – ритмічне і стабільне надходження коштів до бюджетів усіх рівнів. Адже держава та громади повинні мати необхідний фінансовий ресурс для виконання свої завдань», - підсумував Олег Гирикович.

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області