Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині утримується позитивна динаміка сплати податків до держбюджету

опубліковано 07 липня 2022 о 09:03

За підсумками першого півріччя 2022 року волинські господарюючі суб’єкти перерахували до держбюджету 2 мільярди 675 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених податків до держбюджету в області на 248 мільйонів гривень перевищує аналогічні надходження минулого року. Таким чином, на Волині до держбюджету спрямовано на 10,2 відсотка платежів більше, ніж у першому півріччі торік.

Такий ріст показників сплати податків до держбюджету – цілком обґрунтований, оскільки на Волині більшість  представників бізнесу зберегли робочі місця та докладають максимум зусиль для повноцінної діяльності  підприємств, відповідно - вчасно сплачують передбачені законом податки.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: фінансові умови для ефективної протидії ворогу в умовах військової агресії рф та виконання державою соціальних зобов’язань залежать від податкової дисципліни  кожного платника. Тож, вагомий внесок у майбутню перемогу над загарбником робить кожен, хто дотримується вимог податкового законодавства.

Важливо, що в умовах воєнного стану бізнес та податкова служба залишаються надійними партнерами держави в питанні забезпечення бюджетних надходжень. Якісний податковий супровід представників підприємництва та налагоджений діалог з сумлінними платниками податків дозволяють прогнозувати стабільні податкові надходження у майбутньому.

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності та сплати податків можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX».

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області