Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Волині спрямували до бюджету майже 9 мільярдів гривень

опубліковано 05 вересня 2022 о 08:31

Внесок волинських платників податків до бюджетів усіх рівнів за підсумками січня-серпня 2022 року – 8 мільярдів 918 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених податків в області на чверть перевищує аналогічні показники минулого року.

Після негативних очікувань у зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні місцевий бізнес поступово відновлюється і, переважно, сумлінно виконує податкові зобов’язання, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Для країни, що захищається від загарбника, вияв справжнього патріотизму – чесна сплата податків.  Звісно ж, адаптація до умов воєнного часу вимагає надзвичайних зусиль від представників підприємництва. Про те, що наші платники відповідальні при виконанні своїх зобов’язань перед бюджетом, свідчить ріст податкових надходжень на 1,8 мільярда гривень до фактичних надходжень аналогічного періоду торік», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що задля виконання завдань із наповнення бюджету податківці активно спілкуються з представниками реального сектору економіки, які залишаються надійними партнерами держави.

 Саме діяльність легального бізнесу – міцний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та висловлюють щиру вдячність господарюючим суб’єктам, які сплатою податків дбають про фінансовий захист держави у період російського вторгнення в Україну.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області