Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вклад платників податків Волині до бюджету у 2022 році перевищив 14,6 мільярда гривень

опубліковано 04 січня 2023 о 08:44

Податковий підсумок 2022 року – 14 мільярдів 631 мільйон гривень податкових платежів, які сплачено на Волині до бюджетів усіх рівнів.  Це на 3 мільярди 379 мільйонів гривень більше, ніж у довоєнному 2021 році.

«Запровадження воєнного стану, звісно ж, суттєво вплинуло на діяльність бізнесу та  ситуацію зі сплатою податків. Тим не менше бюджети всіх рівнів в області торік отримали на 30 відсотків податкових надходжень більше. Відсутність активних бойових дій на території області та належний рівень податкового супроводу з боку ДПС сприяли тому, що господарюючі суб’єкти Волині досить успішно адаптувалися до нових умов. Ріст показників сплати податків також свідчить про налагоджений конструктивний діалог ДПС із сумлінним бізнесом», - запевняє в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що задля виконання завдань із наповнення бюджету податківці активно спілкуються з представниками реального сектору економіки, які залишаються надійними партнерами держави.

«Лише легальний сектор економіки наповнює бюджет. Тому конструктивна взаємодія, якісне обслуговування та рівноправний діалог податкової служби зі сумлінним бізнесом задля спільної мети – фінансової самостійності країни, наш пріоритет у новому 2023 році», - наголосив Сергій Лисеюк.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад  у період протидії загарбнику.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області