Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вклад платників податків Волині до бюджетів перевищив 2,5 мільярда гривень

опубліковано 06 березня 2023 о 13:26

Вклад платників податків Волині до бюджетів перевищив 2,5 мільярда гривень

У січні-лютому 2023 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 2 мільярди 537 мільйонів гривень податкових платежів, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області.  

Це на 31,1 відсотка більше, ніж у січні-лютому 2022 року. 

«Ріст податкових надходжень за підсумками двох місяців нового фінансового року на 605 мільйонів гривень до минулорічних показників дозволяє прогнозувати стабільне і прогнозоване наповнення бюджетів упродовж усього фінансового року. Цьому сприяють систематична робота ДПС у напрямку вдосконалення електронних сервісів, підвищення ефективності адміністрування податків і зборів, а також наш дієвий діалог із представниками соціально відповідального бізнесу», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Посадовець підкреслив, що сучасні інформаційні рішення, впроваджені в процес обслуговування платників податків, нині дозволяють максимально якісно опрацьовувати подану платниками звітність, аналізувати інформацію щодо ризиків несплати та своєчасно попереджувати потенційні зловживання. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад  у період протидії загарбнику. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області