Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині до держбюджету сплачено 1,7 мільярда гривень податків

опубліковано 07 квітня 2023 о 08:45

На Волині збережено позитивну динаміку сплати податків до  держбюджету за підсумками першого кварталу 2023 року. Зокрема, до загального фонду держбюджету у січні-березні поточного року в області надійшло 1 мільярд 681 мільйон гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС в області. 

Таким чином, платники податків Волині спрямували до загального фонду держбюджету на 326 мільйонів гривень податкових платежів більше проти аналогічного періоду торік. 

«Внесок кожного платника до бюджету - це інвестиція в успішний спротив ворогові та майбутню перемогу. Саме сумлінною сплатою податків створюється фінансова основа для протидії загарбникові, - вважає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Ріст надходжень до держбюджету в області на 24 відсотки проти показників першого кварталу минулого року – найкраще свідчення відповідальної позиції волинського бізнесу, який адаптувався до обставин воєнного часу,  розвиває бізнес-ініціативи та зберігає робочі місця». 

Зі свого боку податкова служба пропонує представникам реального сектору економіки якісний податковий супровід, зокрема  шляхом дистанційної взаємодії для спілкування і звітування.

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів та строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податковий борг можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX». 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області