Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий внесок волинян перевищив 5 мільярдів гривень 

опубліковано 03 травня 2023 о 08:42

За підсумками січня-квітня 2023 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 5 мільярдів 257 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.  

Це на 35,9 відсотка більше, ніж у січні-квітні 2022 року. 

«Позитивний ріст податкових надходжень насправді переконує, що представники бізнесу не лише здатні адаптуватися, а й успішно протистояти викликам економічного характеру. Безумовно, що через військову агресію рф платники податків долають чимало труднощів, проте не ігнорують вимоги закону та  своєчасно наповнюють  бюджети всіх рівнів», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.  

Посадовець підкреслив, що лише реальний сектор економіки працює в інтересах держави та громад, створюючи передумови для фінансового забезпечення оборонних заходів. 

«Завдання податківців - якісний податковий супровід сумлінних платників податків. Державна податкова служба постійно працює над новими інформаційними рішеннями для зручності платників, вдосконалюючи функціональні можливості електронних сервісів. Щодо ризикових СГД, то в межах повноважень працівники ДПС ефективно протидіють спробам потенційних «мінімізаторів» завдавати збитків бюджету», - наголошує Сергій Лисеюк. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад  у період протидії загарбнику. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області