Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині сплачено 6,7 мільярда гривень податків

опубліковано 05 червня 2023 о 08:26

За підсумками січня-травня 2023 року податковий внесок волинян до бюджетів усіх рівнів склав 6 мільярдів 694 мільйони гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. 

Наразі сума сплачених податків в області на 31,2 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.  

«Позитивна динаміка сплати податків, зокрема плюс 1,6 мільярда  гривень проти фактичних надходжень такого ж періоду минулого року, переконує у відповідальності представників реального сектору економіки. Збережені робочі місця та швидка переорієнтація бізнесу до діяльності в умовах воєнного стану – визначальні чинники в питанні наповнення бюджетів. Зі свого боку ДПС забезпечує якісний податковий супровід», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.  

Посадовець підкреслив, що завдяки сучасним інформаційним рішенням, що впроваджені у процес адміністрування податків, податкова своєчасно реагує на потенційні ризики в наповненні бюджету. 

«Своєчасна протидія ДПС спробам окремих представників бізнесу мінімізувати сплату податків чи задекларувати необґрунтовані збитки дозволяє залучати до бюджету вагомі додаткові надходження», - наголошує Сергій Лисеюк. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області