Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині - стабільна позитивна динаміка сплати податків до держбюджету 

опубліковано 08 червня 2023 о 08:28

За підсумками січня-травня 2023 року на Волині до загального фонду держбюджету сплачено 2 мільярди 708 мільйонів гривень, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. 

Наразі в області фіксують стабільну позитивну динаміку податкових надходжень до держбюджету. Сума сплачених податків до державної скарбниці на 19,1 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.  

«Волинь впевнено демонструє позитивну динаміку податкових надходжень до держбюджету. Зокрема, проти фактичних надходжень аналогічного періоду минулого року наші платники податків сплатили на 434,5 мільйона гривень більше. Цей позитив прогнозований, оскільки більшість представників бізнесу відновили ділову активність і працюють із дотриманням вимог податкового законодавства. Саме сумління соціально відповідального бізнесу – в основі фінансової безпеки країни», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Посадовець підкреслив, що сплачуючи податки господарюючі суб’єкти та громадяни інвестують у майбутнє держави та перемогу над загарбником. Тим часом податкова служба пропонує платникам сучасні інформаційні рішення для дистанційного спілкування з ДПС та виконання податкових зобов’язань.  

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів та строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податковий борг можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX». 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області