Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині закріпилася тенденція росту податкових надходжень 

опубліковано 05 липня 2023 о 08:56

Податковий підсумок першого півріччя 2023 року – 7 мільярдів 873 мільйони гривень податкових платежів, які спрямували до бюджетів усіх рівнів волинські платники податків. 

Сума сплачених податків в області на 26,8 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.  

«Відповідальна позиція бізнесу, якість податкового супроводу та сучасні інформаційні рішення, які дозволяють зробити процес виконання податкових зобов’язань більш зручним, – чинники, що сприяють своєчасному наповненню бюджетів усіх рівнів. Стала позитивна динаміка податкових надходжень  створює умови для бюджетної стабільності, що особливо важливо у період протидії загарбникові», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.  

Посадовець підкреслив, що саме діяльність легального бізнесу дозволяє державі та громадам отримувати очікувані кошти для фінансування видатків на оборону, охорону здоров’я, освіту та соціальний захист. 

«Задля створення рівних конкурентних умов для сумлінних платників податкова служба своєчасно реагує та ефективно запобігає спробам окремих представників бізнесу мінімізувати податки», - наголошує Сергій Лисеюк. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період воєнного стану. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області