Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Волині спрямували до бюджетів понад 9 мільярдів гривень 

опубліковано 03 серпня 2023 о 08:13

За підсумками січня-липня 2023 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 9 мільярдів 127 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.  

Сума сплачених податків в області на 21,6 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.  

«Динаміка росту податкових надходжень, яку фіксуємо з початку року - важливий чинник для бюджетної стабільності в країні та на місцях. Своєчасно сплачені податки дозволяють державі належним чином фінансувати оборонні потреби та соціально-економічні питання. Завдяки сумлінню легального бізнесу та якісному податковому супроводу з боку ДПС ситуація зі сплатою податків в області прогнозована. Тож бачимо перспективи для успішного наповнення бюджетів усіх рівнів упродовж наступних місяців», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.  

Посадовець підкреслив, що податкова служба своєчасно реагує та ефективно запобігає спробам окремих представників бізнесу мінімізувати податки і таким чином створює більш сприятливі умови для діяльності  реального сектору економіки.  

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період воєнного стану. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області