Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині до бюджету сплачено понад 12 мільярдів гривень податків

опубліковано 03 жовтня 2023 о 08:54

За підсумками січня-вересня 2023 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 12,1 мільярда гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС в області. Вклад платників податків Волині до бюджету майже на 2 мільярди гривень перевищує аналогічні надходження торік. 

Окрім вдалої адаптації місцевого бізнесу до діяльності в умовах воєнного стану, у податковій службі відзначають належну податкову дисципліну більшості господарюючих суб’єктів і своєчасну протидію фахівців податкового адміністрування спробам певних бізнес - структур мінімізувати сплату податків.  

Загальне зростання податкових надходжень в області на 19,7 відсотка проти минулорічних показників свідчить не лише про досить успішне пристосування волинського бізнесу до обставин воєнного часу, а й переважно  відповідальне виконання податкових зобов’язань.  

Саме діяльність легального бізнесу – міцний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та висловлюють щиру вдячність господарюючим суб’єктам, які сплатою податків дбають про фінансовий захист держави у період  протидії загарбникові. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області