Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Волині спрямували до держбюджету понад 4,8 мільярда гривень платежів

опубліковано 06 жовтня 2023 о 08:54

За підсумками січня-вересня 2023 року на Волині до загального фонду держбюджету сплачено 4 мільярди 816 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. 

Сума сплачених податків в області до державної скарбниці на 9,9 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.  

На Волині збережено позитивну динаміку податкових надходжень до держбюджету завдяки відповідальній позиції бізнесу та належному адмініструванню податкових платежів фахівцями ГУ ДПС в області. Плюс 434,6 мільйона гривень сплачених податків до фактичних надходжень аналогічного періоду торік - свідчення якісного та конструктивного діалогу із представникам реального сектору економіки, які своєчасно виконують свої зобов’язання перед бюджетом, -  констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Саме чесною сплатою податків створюється фінансова основа для протидії загарбникові. Сплачуючи податки, кожен робить вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом, - нагадують у податковій службі та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.   

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет

Ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі - застосунок «Моя податкова», простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем.   

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області