Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині стабільно зростають податкові надходження до бюджету 

опубліковано 03 листопада 2023 о 08:42

За підсумками січня-жовтня 2023 року волинські платники податків спрямували до бюджетів усіх рівнів 13 мільярдів 565 мільйонів гривень податкових платежів. 

Сума сплачених податків в області на 19,3 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.  

Плюс 2,2 мільярда гривень податкових надходжень до фактичних надходжень аналогічного періоду минулого року, що залучені до бюджетів різних рівнів в області, дають підстави для оптимістичного прогнозу щодо успішного завершення фінансового року. Водночас у податковій службі відзначають відповідальну позицію бізнесу в питанні виконання податкових зобов’язань перед бюджетом. 

Системний діалог податкової служби з представниками соціально відповідального бізнесу та сучасні інформаційні рішення, впроваджені у процес податкового супроводу платників податків, - чинники, які сприяють виконанню податкових зобов’язань, відповідно - бюджети отримують додаткові надходження. Задля створення рівних конкурентних умов для сумлінних платників податкова служба своєчасно реагує та ефективно запобігає спробам окремих представників бізнес-середовища мінімізувати податки, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Саме діяльність легального бізнесу дозволяє державі та громадам отримувати очікувані кошти для фінансування видатків на оборону, охорону здоров’я, освіту та соціальний захист. Тож у Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбникові. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області