Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині до держбюджету сплачено понад 5,3 мільярда гривень податків

опубліковано 07 листопада 2023 о 08:35

За підсумками січня-жовтня 2023 року на Волині до загального фонду держбюджету сплачено 5 мільярдів 338,5 мільйона гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. 

Сума сплачених податків в області до державної скарбниці на 10,4 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.  

Плюс півмільярда гривень податкових платежів до фактичних надходжень минулого року, що сплачені в області до державної скарбниці, вказують на високий рівень податкової культури місцевих платників податків і забезпечений фахівцями ДПС якісний податковий супровід легального бізнесу, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Оскільки в області щомісяця фіксують позитивну динаміку податкових надходжень, у податковій службі є підстави прогнозувати успішне завершення фінансового року. 

Фінансова основа протидії загарбникові – це своєчасно та у повному обсязі перераховані до бюджету податки. Сплачуючи податки, кожен робить  вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом, - нагадують у податковій службі та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.   

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет. 

Ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі - застосунок «Моя податкова», простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем.   

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області