Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий внесок Волині до бюджетів перевищив 6 мільярдів гривень

опубліковано 07 травня 2024 о 08:29

Упродовж січня-квітня 2024 року платники податків Волині спрямували до бюджетів усіх рівнів 6,1 мільярда гривень податкових платежів.

Сума сплачених в області податків перевищує минулорічні показники на 15,6 відсотка. До фактичних надходжень аналогічного періоду 2023 року надійшло плюс 822 мільярди гривень.

 «Саме діяльність реального сектору економіки – міцний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів. І хоч обставини воєнного часу створюють чимало труднощів для платників податків, позитив в отриманих надходженнях переконує, що волинський бізнес  - надійна опора держави та органів місцевого самоврядування у питанні забезпечення бюджетної стабільності», - коментує в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Посадовець підкреслив, що партнерство та конструктивний діалог із представниками легального бізнесу дозволяють виконувати завдання з мобілізації податкових надходжень та ефективно працювати задля фінансової безпеки держави.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області