Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині утвердилася стійка динаміка росту податкових надходжень

опубліковано 07 червня 2024 о 08:37

Майже 8 мільярдів гривень сплачених волинянами податків впродовж січня-травня 2024 року поповнили державний та місцеві бюджети в області.  

Сума податкових надходжень за цей період перевищує минулорічні показники на 18,8 відсотка.

«Плюс 1 мільярд 257 мільйонів гривень до фактичних надходжень аналогічного періоду торік, що надійшли до бюджетів різних рівнів, свідчать про зразкову податкову дисципліну більшості наших платників  та якісний процес податкового супроводу з боку ДПС. Наша ефективна комунікація з соціально відповідальним бізнесом на засадах рівноцінного  партнерства сприяє успішній адаптації платників податків до обставин воєнного часу», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що саме конструктивний діалог із сумлінним бізнесом дозволяє залучати до бюджету належні кошти. Більш якісне адміністрування стало можливим завдяки вдосконаленню електронних сервісів та дистанційній взаємодії платників із контролюючими органами. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області