Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від моменту складення присяги особа набуває статусу державного службовця

опубліковано 30 серпня 2021 о 13:05

Присяга державного службовця складається публічно.

Зокрема, відповідно до вимог ст. 36 Закону України «Про державну службу» особа, призначена на посаду державної служби вперше, виголошує присягу державного службовця у присутності державних службовців структурного підрозділу, на посаду в якому її призначено, представників служби управління персоналом відповідного державного органу, підписує текст цієї присяги і зазначає дату її складення.

Підписаний текст присяги є складовою особової справи державного службовця. Про складення присяги робиться запис у трудовій книжці державного службовця.

Статус державного службовця накладає на особу чимало обмежень та вимагає суворого дотримання вимог антикорупційного законодавства України,- звертають увагу у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області

Якщо платник податків володіє інформацією про порушення антикорупційного законодавства чи етичних норм посадовцем ДПС, то він має право повідомити про такі факти зловживань сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua, або за номером телефону у м. Луцьку (0332)777171.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області