Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Волинській області максимально сприяє особам, які мають відомості про можливі факти корупції

опубліковано 23 вересня 2021 о 08:38

Волинські податківці взяли до безумовного виконання наказ ДПС України №803 від 09.09.2021, яким затверджено Методичні рекомендації щодо впровадження в органах ДПС механізмів заохочення викривачів та формування культури повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень ЗУ «Про запобігання корупції».  

Відтак, особам, які мають відомості про можливі факти корупційних правопорушень з боку працівників податкової служби області, гарантується режим максимального сприяння, - наголошують у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області .

Отож, у Головному управлінні ДПС у Волинській області забезпечуватимуть об’єктивне та неупереджене реагування на кожне повідомлення від викривачів про можливі зловживання з боку посадовців ДПС. А при взаємодії з викривачами гарантується повна конфіденційність.

Нагадуємо, що про порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua, або за номером телефону у м. Луцьку (0332)777-171.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області