Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Індивідуальні роз’яснення з питань антикорупційного законодавства можна отримати у секторі з питань запобігання та виявлення корупції

опубліковано 20 лютого 2024 о 08:53

Консультаційну та методичну допомогу з питань дотримання антикорупційного законодавства працівники сектору надають постійно у рамках інформаційно-роз’яснювальних та профілактичних заходів. Зокрема, у січні 2024 року працівники сектору провели майже півсотні таких заходів, а саме виступи, бесіди та зустрічі у трудових колективах.

У разі потреби також надається індивідуальна консультаційна та методична допомога працівникам органів ДПС в області, зокрема щодо врегулювання конфлікту інтересів чи дотримання вимог антикорупційного законодавства під час відображення відомостей в електронних деклараціях, - інформує сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Так у січні поточного року працівниками підрозділу здійснено належні заходи для врегулювання відповідно до вимог антикорупційного законодавства 9 конфліктів інтересів.

Нагадаємо, що про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua, або за номером телефону у м. Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127.

ВАЖЛИВО! Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області