Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бюджетний підсумок першого півріччя 2024: на Волині сплачено на півтора мільярда гривень податків більше

опубліковано 02 липня 2024 о 12:34

Понад 9,4 мільярда гривень сплачених волинянами податків упродовж січня-червня 2024 року поповнили державний та місцеві бюджети в області. Сума податкових надходжень за цей період перевищує минулорічні показники на 19,7 відсотка.

Про це учасників засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області поінформував в.о. начальника податкової служби в області Сергій Лисеюк.

«Перше півріччя завершено з вагомим позитивом: до бюджетів залучено плюс 1 мільярд 553 мільйони гривень податкових платежів до фактичних надходжень аналогічного періоду торік. Ці цифри найкраще переконують у тому, що податкова служба має належний діалог з представниками реального сектору економіки та підтримку сумлінних платників податків», - акцентував увагу представників громадськості в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що має підстави стверджувати: ріст податкових надходжень має місце, в тому числі, завдяки досвіду, професіоналізму і творчому потенціалу працівників податкової служби, які забезпечують процес адміністрування на належному рівні. 

«Разом з тим, завдяки нашим платникам податків, які залишаються надійними, прогнозованими та відповідальними партнерами держави, бюджети отримують належні кошти. Ми вважаємо, що кожен, хто сплачує податки, теж захищає Україну», - підсумував Сергій Лисеюк.  

У Головному управлінні ДПС у Волинській області підкреслюють, що більш якісне адміністрування стало можливим завдяки вдосконаленню електронних сервісів та дистанційній взаємодії платників із контролюючими органами та висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області