Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Волинській області спільно з обласним об’єднанням роботодавців пропонуватиме власні зміни до Податкового кодексу України

опубліковано 29 червня 2021 о 08:42

Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Волинській області напрацює власні пропозиції податкових новацій і наполягатиме на обов’язковому залученні до обговорення змін до Податкового кодексу України соціальних партнерів.

Таке рішення одноголосно прийнято на засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області 23 червня 2021 року.

За дорученням голови Громадської ради при ГУ ДПС в області Петра Пилтпюка  відповідні пропозиції протягом декількох тижнів напрацює комісія з питань удосконалення податкового законодавства Громадської ради при податковій службі в області та Волинське обласне об’єднання організацій роботодавців.

«Будь-які суттєві зміни до податкового законодавства потребують громадського обговорення та узгодження зі сторонами соціального діалогу. Цей момент важливий для держави і платників податків», - наголосив Петро Пилипюк.

Потому  член комісії з питань удосконалення податкового законодавства Володимир Кривович поінформував учасників засідання про основні спірні, з точки зору громадськості, моменти проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

«Пропоновані законопроектом податкові новації містять чимало суперечливих моментів, що можуть необґрунтовано обмежувати права платників податків та заважати господарській діяльності. Наше завдання- запропонувати оптимальні зміни у сфері оподаткування , що сприятимуть росту податкових надходжень», - підсумував Володимир Кривович.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області