Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Серед переможців регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України-2020» - одинадцять волинських підприємств

опубліковано 20 липня 2021 о 08:22

На регіональному рівні Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України-2020» переможцями визнано 11 волинських підприємств.

Про це очільник територіального відділення АППУ у Волинській області Василь Дутко поінформував начальника ГУ ДПС у Волинській області Світлану Савчук під час робочої зустрічі.

«Чи увійдуть переможці регіонального туру до лідерів національного рівня стане відомо у жовтні. Інформація про підприємства-переможці регіонального туру передані до національної рейтингової комісії, яка до 1 жовтня 2021 року повинна визначати лідерів Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України-2020», - розповів Василь Дутко.

Керівник територіального відділення АППУ в області зазначив, що головним критерієм відбору переможців, згідно умов рейтингу, є показник податкової віддачі.

«Тобто, лише ті підприємства, які повню мірою виконують свої податкові зобов’язання  перед бюджетом та працівниками, можуть брати участь в рейтингу та здобути перемогу»,-  наголосив Василь Дутко.

«Безумовно, що 11 переможців регіонального туру відповідають усім вимогам до сумлінного платника податків. Важливо, що серед критеріїв відбору – відсутність податкових боргів, заборгованості із зарплати та порушень податкового законодавства. Податкова репутація підприємств-переможців регіонального туру – бездоганна. Сподіваємося, що побачимо їх у лідерах національного відбору», -   зазначила начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області