Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині стартували мобільні «Дні гостинності» від команди Державного податкового університету в рамках проєкту «PROFплатформа ДПС»

опубліковано 19 березня 2024 о 08:52

Упродовж тижня представники факультету фінансів та цифрових технологій Державного податкового університету зустрічатимуться з випускниками шкіл Волині з профорієнтаційною метою.

Під час діалогу зі старшокласниками заступник декана факультету фінансів та цифрових технологій Ганна Мельничук, доцент кафедри фінансових ринків та технологій Людмила Діденко і заступник голови студентського парламенту Олена Альохіна презентуватимуть освітні програми університету за напрямками та розповідатимуть про творчий розвиток і дозвілля студентів.

Як досвідчені експерти сфери фінансів та оподаткування викладачі вишу, окрім ознайомчих лекцій з питань фінансової грамотності, проводитимуть безкоштовні практичні профільні тренінги. Натомість представниця студентської команди університету поділиться своїми враженнями та досвідом навчання у вузі, де можна здобути професію податківця.

Про професійні здобутки вишу та плани на майбутнє викладачі Державного податкового університету у перший день візиту в область розповіли представникам колективу волинських податківців.

«Як випускник цього навчального закладу можу впевнено стверджувати: безумовно цей виш - один з кращих для випускників шкіл, які хочуть своє професійне життя пов’язати із фінансовою сферою. Якісні знання сфери фінансів та оподаткування допоможуть почуватися впевнено у будь-якій галузі народного господарства. Сучасні навчальна база та організація дозвілля допоможуть опановувати знання з врахуванням кращих європейських практик», - звернув увагу учасників зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк та подякував гостям за цікаву комунікаційну сесію.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області