Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканцям Рожищенської громади варто подбати про погашення заборгованих податків  

опубліковано 13 червня 2024 о 09:32

Інформацію щодо заборгованих майнових податків можна отримати у Центрі обслуговування платників Рожищенської ДПІ, або ж завантажити мобільний застосунок «Моя податкова» і завжди бути в курсі власних податкових справ.  

На цьому під час зустрічі з працівниками Рожищенської міської ради наголосив начальник місцевої ДПІ Сергій Самчук.

Посадовець поінформував про можливості електронних сервісів ДПС і запропонував представникам громади стати активними користувачами мобільного застосунку «Моя податкова».

«Дізнатися про стан розрахунків із бюджетом громадяни та представники бізнесу можуть у будь-який час. Зручність і простота у користуванні мобільним застосунком «Моя податкова» дозволяють отримувати інформацію та сплачувати податки дистанційно. Тож завдяки цьому застосунку кількість громадян, які своєчасно розраховуватимуться з бюджетом, зростатиме», – наголосив начальник Рожищенської ДПІ Сергій Самчук.

Посадовець підкреслив, що чимало власників нерухомості та землі не знають про те, що допустили виникнення податкових боргів, бо не сплачували майнові податки вчасно.

«Щоб уникнути податкових боргів і застосування штрафних санкцій податкова рекомендує активно впроваджувати у свою комунікацію з контролюючими органами сучасні інформаційні рішення», - зазначив Сергій Самчук.

Нагадаємо, що у кожній місцевій податковій інспекції громадяни і представники підприємництва можуть отримати практичну допомогу з найбільш актуальних питань оподаткування, користування електронними сервісами ДПС, зокрема налаштування застосунку «Моя податкова».

Зверніть увагу! Актуальна податкова інформація доступна у мобільному застосунку «Моя податкова» 24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.  

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області