Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Горохівщині працівникам медичної сфери розповіли про переваги мобільного застосунку «Моя податкова»

опубліковано 17 червня 2024 о 08:34

Сучасний і зручний у використанні мобільний застосунок «Моя податкова»  допоможе кожному платнику податків завжди мати під рукою інформацію щодо власних реєстраційних даних, стану розрахунків із бюджетом і сплачувати податки дистанційно. Консультаційну допомогу з питань налаштування та користування цим електронним сервісом ДПС можна отримати у кожній державній податковій інспекції.

Про це на зустрічі з працівниками Горохівського психоневрологічного інтернату розповіла начальниця місцевої податкової інспекції Руслана Дейнега.

«Не лише представники бізнесу, а й громадяни мають можливість спілкуватися з податковою службою дистанційно. Кожному, хто цінує свій час ДПС пропонує онлайн-комунікацію. Сервіс «Моя податкова» стане особливо корисним громадянам, які мають у власності нерухомість чи землю. Інформацію про нараховані майнові податки можна дізнатися після ідентифікації будь-яким файловим або хмарним електронним підписом», - наголосила посадовиця.

Начальниця Горохівської ДПІ запропонувала учасникам зустрічі налаштувати застосунок «Моя податкова» та перевірити дані про наявність податкового боргу.

«Із різних причин громадяни не завжди знають, що допустили заборгованість перед бюджетом. Варто негайно перевірити інформацію щодо нарахованих і сплачених податків та погасити борги, щоб не наражати себе на застосування штрафних санкцій», - наголосила Руслана Дейнега.

Зверніть увагу! Актуальна податкова інформація доступна у мобільному застосунку «Моя податкова» 24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.  

Нагадаємо, що на території обслуговування Горохівської ДПІ триває масштабна інформаційна кампанія з питань погашення податкових боргів. Під час зустрічей із представниками громад, керівниками установ і підприємств податківці інформують про функціональні можливості мобільного застосунку «Моя податкова». Днями інформаційно-роз’яснювальні заходи також відбулися у колективах працівників Горохівського центру первинної медичної допомоги та Горохівської багатопрофільної лікарні.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області