Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформація про заборговані податки доступна кожному в мобільному застосунку «Моя податкова», - Маневицька ДПІ

опубліковано 18 червня 2024 о 08:33

Кожна фізична особа, яка має у власності землю та нерухомість, може дізнатися про стан розрахунків із бюджетом через мобільний застосунок «Моя податкова». Цей новий електронний сервіс ДПС для громадян також передбачає розрахунки онлайн із бюджетом .

Про це на зустрічі із представниками виконавчого комітету Маневицької селищної ради наголосила начальниця Маневицької ДПІ Наталія Бідун.

«Консультаційну та практичну допомогу з питань налаштування мобільного застосунку «Моя податкова» можна отримати у місцевій державній податковій інспекції. Тож запрошуємо громадян долучитися до користувачів нового ІТ-рішення ДПС та  у будь-який зручний час мати під рукою інформацію про нараховані податки», - підкреслила посадовиця.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: навички дистанційного спілкування з податковою службою – корисні кожному платнику податків. Отримання інформації онлайн, звірка даних, звітування та сплата податків за допомогою персонального гаджета економлять час.

Нагадаємо, що актуальна податкова інформація доступна у мобільному застосунку «Моя податкова» 24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.  

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області