Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ратнівчан запрошують на тематичні тренінги з питань користування мобільним застосунком «Моя податкова»

опубліковано 19 червня 2024 о 09:14

Усім, хто прагне бути в курсі податкових справ 24/7, податківці допоможуть налаштувати мобільний застосунок «Моя податкова». Консультаційну та практичну допомогу з питань роботи електронних сервісів ДПС надають у Ратнівській державній податковій інспекції.

«Громадянам, які мають у власності земельні ділянки чи нерухомість, підприємцям - фізичним особам буде зручно дізнаватися про нараховані податки зі свого мобільного телефона. Про таке корисне ІТ-рішення для платників податків подбала ДПС. Після ідентифікації за наявності електронного цифрового підпису у будь-який зручний час можна не лише отримувати інформацію, а й сплачувати податки онлайн через застосунок «Моя податкова», - розповідає начальниця місцевої ДПІ Оксана Більчук.

Посадовиця підкреслила, що навички дистанційного спілкування з податковою службою не вимагають спеціальних технічних знань. Отримання інформації онлайн, звірка даних, звітування та сплата податків за допомогою персонального гаджета економлять час.

Нагадаємо, що актуальна податкова інформація доступна у мобільному застосунку «Моя податкова» 24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.  

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області