Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Податки. Армія. Перемога»: до церемонії погашення тематичних марок долучилися волинські податківці

опубліковано 27 червня 2024 о 14:25

Урочиста церемонія спецпогашення зчіпки з двох марок «Податки. Армія. Перемога» відбулася 27 червня 2024 року у приміщенні Головного управління ДПС у Волинській області.

Серія марок «Податки. Армія. Перемога» – це не просто черговий поштовий випуск, а потужний символ національної єдності та патріотизму.

«Ці марки відображають внесок кожного українця у нашу спільну Перемогу, оскільки податки стають фундаментом національної безпеки та оборони», - звернулася до учасників церемонії спецпогашення – представників колективу волинських податківців директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк.

«У цей символічний день дякую кожному, хто сплачуючи податки, робить важливу інвестицію у майбутню Перемогу над ворогом. Для мене та присутніх у цій залі колег щоденна робота над бюджетом – це теж захист країни. Це розуміють воїни, які нині на передовій боронять державний суверенітет, і наші платники податків, які сумлінно та своєчасно виконують свої зобов’язання перед бюджетом», - наголосив у вітальному слові в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

«Працюємо на Перемогу», - цим професійним кредо від імені колективу волинських податківців Сергій Лисеюк підписав погашений конверт з марками, що зберігатиметься у музеї Укрпошти.

Довідково: зчіпка з двох марок «Податки. Армія. Перемога» погашено спеціальним поштовим штемпелем, який діє 1 день - 27 червня 2024 року. Тираж марки складає 210 тисяч.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області