Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Любешівській ДПІ організувати тематичний тренінг для платників податків

опубліковано 27 грудня 2023 о 09:15

Платники податків, які працюють на території Любешівської громади, взяли участь у тематичному тренінгу в місцевій податковій інспекції.

Начальник Любешівської ДПІ Андрій Любеля розповів учасникам заходу про особливості роботи в електронному кабінеті, обов’язок бізнесу працювати із застосуванням РРО/ПРРО та новий електронний сервіс ДПС застосунок «Моя податкова».

Окрім того, учасники заходу обговорили особливості нарахування та сплати місцевих податків.

«Ми орієнтуємо представників бізнесу та громадян на максимальне використання електронних сервісів. Державна податкова служба системно працює над удосконаленням функціональних можливостей електронного кабінету та водночас пропонує нові ІТ-рішення для платників податків», - зазначає Андрій Любеля.

Посадовець підкреслив, що мобільний застосунок «Моя податкова»  допоможе кожному платнику отримати інформацію про нарахування податків, власні реєстраційні дані, стан розрахунків із бюджетом тощо. За допомогою цього сервісу можна подати декларацію, сплатити податки до бюджету фізичним особам.   

Нагадаємо, що у рамках цифровізації економіки податкова служба пропонує платникам інформаційні рішення, що спрощують виконання податкових зобов’язань та отримання необхідних податкових даних. Окрім того, дистанційне спілкування з ДПС економить час і запобігає корупційним ризикам.

Кожен платник податків. який потребує практичної допомоги щодо роботи в електронному кабінеті чи має намір спілкуватися з ДПС через застосунок «Моя податкова», може звернутися за консультаційною та практичною допомогою до державної податкової інспекції за місцем податкової адреси.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області