Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про переваги електронних сервісів ДПС - на зустрічі за круглим столом із представниками бізнесу

опубліковано 28 грудня 2023 о 09:18

На зустрічі з підприємцями. які здійснюють діяльність у м. Нововолинськ, обговорили переваги електронних сервісів ДПС при виконанні податкових зобов’язань та веденні бізнесу.

Учасниками тематичного засідання «круглого столу» у Нововолинській ДПІ стали платники податків - фізичні особи, яким до вподоби дистанційна взаємодія з податковою службою.

Начальниця Нововолинської ДПІ Ірина Кушнірук розповіла учасникам заходу про особливості роботи в електронному кабінеті, обов’язок бізнесу працювати із застосуванням РРО/ПРРО та новий електронний сервіс ДПС застосунок «Моя податкова». 

«Інформаційні рішення, які Державна податкова служба пропонує платникам податків, допомагають отримувати необхідну інформацію та подавати звіти, не витрачаючи часу на візит до податкової інспекції. Кожен відповідальний підприємець завжди хоче мати повну інформацію про нараховані та сплачені податки, витяг із реєстру чи суму податкового боргу тощо. Із запровадженням мобільного застосунку «Моя податкова» отримати таку податкову інформацію можна в електронному вигляді на власний гаджет», - наголосила Ірина Кушнірук.

Важливо, дистанційне спілкування з ДПС економить час і запобігає корупційним ризикам.

Кожен платник податків. який потребує практичної допомоги щодо роботи в електронному кабінеті чи має намір спілкуватися з ДПС через застосунок «Моя податкова», може звернутися до державної податкової інспекції за місцем податкової адреси.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області