Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Приймальня громадян (для запису на особистий прийом громадян посадовими особами Головного управління ДПС у Волинській області)

опубліковано 03 липня 2023 о 16:34

З метою забезпечення конституційних прав і свобод громадян, вирішення проблемних питань, які виникають у платників податків у Головному управлінні ДПС у Волинській області за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет 119 діє приймальня громадян, де згідно з затвердженим графіком проводяться особисті прийоми громадян посадовими особами.

Попередній запис громадян на прийом до посадових осіб проводиться з понеділка по четвер з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., у п’ятницю з 08 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв., обідня перерва з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв. за телефоном – 77-71-46.

Запис на черговий прийом до керівництва органу ГУ ДПС у Волинській області припиняється за десять робочих днів до дати особистого прийому, до посадових осіб структурних підрозділів ГУ ДПС – за п’ять робочих днів до дати особистого прийому. Запис на наступний прийом розпочинається в день припинення запису на черговий прийом.

Графік особистого прийому