Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відновлено проведення Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»

опубліковано 23 травня 2024 о 09:02

Асоціацією платників податків України відновлено проведення Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» ( далі – Рейтинг).

На Волині переможців регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків 2023» оголосять до 28 червня 2024 року.

Платники податків Волині мають можливість взяти участь у регіональному турі Рейтингу. Варто врахувати, що кандидати на перемогу в Рейтингу повинні продемонструвати дотримання податкової дисципліни, своєчасність подання податкової звітності та сплати податків, зборів, платежів протягом 2023 року; динаміку збереження робочих місць на підприємстві: з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України і станом на 01 січня 2023 року, надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ, в будь-якому вигляді, що підтверджують відповідні документи тощо.

Асоціація платників податків України інформує, що завданнями Рейтингу є: посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, утвердження серед людей духу підприємливості. У Рейтингу мають право брати участь підприємства трьох категорій:·великі, середні та малі.

Положення про Рейтинг, Критерії оцінювання номінантів та форма Заявки на участь у Рейтингу опубліковано на офіційному сайті ВГО АППУ в рубриці «Рейтинг сумлінних платників податків», ознайомитися з якими можна за посиланням: https://appu.org.ua/rating.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області