Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Волинській області просить волинян погасити заборговані податки

опубліковано 22 лютого 2024 о 09:04

Головне управління ДПС у Волинській області звертається до керівників підприємств, фірм, установ і громадян, які мають заборгованість зі сплати податкових платежів до бюджетів різних рівнів із проханням погасити заборговані податки.

У податковій службі області нагадують, що саме своєчасні податкові надходження створюють фінансові умови для ефективної протидії ворогу в умовах військової агресії рф. Відтак внесок кожного платника податків у перемогу над загарбниками важливий.

Якщо у вас є потреба провести звірку щодо розрахунків із бюджетом, зробити це можна дистанційно, або завітавши до Центрів обслуговування платників за місцем податкової адреси.

Зокрема,  фізичні особи-платники майнових податків можуть провести звірку щодо належних їм об’єктів і нарахованих податкових платежів.

Головне управління ДПС у Волинській області пропонує таким платникам обов’язково відвідати Центр обслуговування платників за місцем своєї податкової адреси і  перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом.

Нагадуємо, що отримати повну інформацію щодо нарахованих та сплачених податків, перевірити стан розрахунків із бюджетом, подати звіти чи отримати необхідну довідкову інформацію також можна в онлайн-режимі через електронний кабінет.

Про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, інформацію щодо сплати податків і податковий борг можна також дізнатися через мобільний застосунок «Моя податкова».