Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завдяки легальному продажу алкогольних напоїв і цигарок бюджет м. Ковеля поповнився на понад 10 мільйонів гривень роздрібного акцизу

опубліковано 29 липня 2021 о 08:08

За підсумками січня-червня 2021 року до міського бюджету Ковеля сплачено 10,2 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Сума залученого роздрібного акцизу - майже на рівні аналогічних показників минулого року.

Оскільки роздрібний акциз повністю зараховується до бюджету громади, на території якої відбувається реалізація алкогольних напоїв і тютюнових виробів, у податковій службі Волині звертають увагу керівників громад на важливості дотримання вимог закону всіма господарюючими суб’єктами, котрі реалізують спиртне і тютюн.

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номером телефону в м. Луцьк   (0332) 777131 (відділ фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області