Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники Ратнівської ДПІ знайомили відвідувачів з особливостями застосування одноразового декларування

опубліковано 14 вересня 2021 о 08:37

Скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні -особи, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до Податкового кодексу України є чи були платниками податків.

«Держава дає можливість повернути гроші та інші активи у прозорий легальний обіг. Це можуть зробити, наприклад, ті, хто отримав зарплату у конверті, працював без оформлення трудових відносин», - наголосила начальник Ратнівської ДПІ ГУ ДПС у Волинській обалсті області Олена Шикута.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, може скористатися правом  на одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів.

Детальну інформацію щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10.00 до 12.00.

Більше інформації тут:

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області