Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Шаччині з доходів працюючих для потреб армії сплачено 2,7 мільйона гривень військового збору

опубліковано 12 жовтня 2021 о 08:28

Упродовж січня-вересня 2021 року з легальних доходів мешканців Шаччини  до держбюджету надійшло 2,7 мільйона гривень військового збору.

Таким чином, наразі для фінансування національного війська  з офіційних доходів фізичних осіб району сплачено на 26 відсотків більше проти аналогічного періоду торік.

Саме військовий збір, що сплачується з легальних доходів громадян, належить до вагомого джерела бюджетних надходжень для фінансування армії. Ріст надходжень військового збору свідчить, що більшість працедавців  -  відповідальні платники податків.  

Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області