Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про особливості декларування активів у рамках податкової амністії відвідувачів Центру обслуговування платників Луцької ДПІ інформують на відеотабло

опубліковано 01 грудня 2021 о 09:24

Інформаційний тематичний відеоролик щодо строків та ставок у рамках одноразового добровільного декларування транслюється на відеотабло у ЦОП Луцької ДПІ. Тож відвідувачі Центру обслуговування платників  мають можливість отримати максимум інформації про положення одноразового добровільного декларування.  

Пропонований для перегляду відеоконтент – візуалізована інформаційна довідка про найважливіші моменти одноразового добровільного декларування та відповідь на найбільш поширені запитання декларантів. Тому кожен, хто виявить бажання скористатися правом на податкову амністію, має можливість наочно ознайомитися з узагальненими законодавчими нормами.

«Вивести з тіні своє майбутнє, як це пропонується у тематичних відеороликах, до 1 вересня 2022 року має право кожен, хто придбав активи за кошти, з яких свого часу не було сплачено податків. Це унікальна можливість, надана державою. Про це фахівці ЦОП наголошують, надаючи консультації щодо окремих питань одноразового добровільного декларування. Ми обговорюємо з нашими відвідувачами всі можливі нюанси, які можуть виникнути при поданні декларації та пропонуємо скористатися можливістю розпочати  податкову історію сумлінного платника податків», - зазначає начальник Луцької ДПІ Ніна Демчук.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: якщо активи набуті внаслідок вчинення кримінального чи корупційного злочину, то за жодних умов вони не підлягають податковій амністії. Не можуть задекларувати активи особи, які перебували чи перебувають на державній службі. Для посадовців діє окремий механізм електронного декларування. Решта осіб, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови сплати одноразового збору з одноразового добровільного декларування, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за несплату податків.

Потенційні декларанти можуть ознайомитися з положеннями пропонованої податкової амністії на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Щосереди громадяни мають можливість отримати консультації щодо подання одноразової добровільної декларації за номером телефону «гарячої лінії» в м. Луцьку (0332) 777-106 з 10.00 до 12.00.

ВІДЕОМАТЕРІАЛИ ПО ТЕМІ

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області