Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З доходів легальних працівників м. Володимира-Волинського до держбюджету спрямовано 22,9 мільйона гривень військового збору

опубліковано 13 січня 2022 о 07:51

За підсумками 2021 року з офіційних доходів працівників м. Володимира-Волинського до держбюджету сплачено 22,9 мільйона гривень військового збору.

Сума перерахованого для потреб армії військового збору в м. Володимирі-Волинському на 21,6 відсотка перевищує показники 2020 року.  

Саме військовий збір, що сплачується з легальних доходів громадян, належить до вагомого джерела бюджетних надходжень для фінансування армії. Ріст надходжень військового збору переконує у відповідальній позиції працедавців м. Володимира-Волинського.  

Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області