Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Положення амністії активів старовижівські податківці роз’яснюють у ході зустрічей з платниками податків

опубліковано 07 вересня 2022 о 08:54

Про положення одноразового добровільного декларування відвідувачі Центру обслуговування платників при Старовижівській ДПІ дізнаються із тематичних презентаційних матеріалів.

Кожному, хто цікавиться особливостями податкової амністії, фахівці місцевої ДПІ пропонують актуальну друковану продукцію, а також запрошують до обговорення норм, що дозволяють задекларувати  активи, які придбані за доходи без сплати податків.

Як запевняють у Старовижівській ДПІ, завдяки постійному контакту з потенційними декларантами податківці мають можливість донести максимум інформації про практику одноразового добровільного декларування.

 Тому тематичні зустрічі з громадянами, котрі завітали до ЦОП при Старовижівській  ДПІ  для отримання адмінпослуг, фахівці податкової інспекції проводять постійно.  

 Нагадаємо, що відповідно до вимог Закону України від 15.06.2021 №1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі.

Строк проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб продовжено до 1 березня 2023 року.

 Потенційні декларанти можуть ознайомитися з  положеннями пропонованої податкової амністії на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Щосереди громадяни можуть отримати консультації щодо подання одноразової добровільної декларації за номером телефону гарячої лінії в м. Луцьку (0332) 777-106 з 10.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області